2 SZOBÁS HŐSZIVATTYÚS LUXUS LAKÁS TERASSZAL - BUDAPEST VI.

Alapterület: 41m2
Ár: 102 587 500 FT
Kapcsolat:

2 SZOBÁS HŐSZIVATTYÚS LUXUS LAKÁS TERASSZAL - BUDAPEST VI.

102 587 500 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 41m2
Építés éve: 2023
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Megújuló energia
Kilátás: 
Állapot: Új építésű

Galéria

Részletek

Újépítésű ingatlant vásárolna? 
Preferálja a központi elhelyezkedést? 
Igényli a modern és energiatakarékos megoldásokat? 

A Dream House Ingatlaniroda megvételre kínál egy VADONATÚJ építésű OKOS OTTHONT egy BELVÁROSI épületben. 

Az újonnan létesített TERASZOS lakás összesen 37 m2 hasznos alapterületen rendelkezik 2 szobával, ZUHANYZÓS fürdővel és egy külön mosdóval, illetve egy 7,5 m2-es PRIVÁT TERASSZAL.

A kivitelező a szintráépítést ACÉLSZERKEZETES monolit VASBETON technológiával oldja meg, MENNYEZETI HŰTÉSÉRŐL és PADLÓFŰTÉSÉRŐL HŐSZIVATTYÚ gondoskodik. Az ár tartalmazza a hideg-meleg burkolatokat, szanitereket és a beltéri nyílászárókat! Az ablakok és erkélyajtók HŐHÍDMENTES fa- és alutokkal, illetve HŐSZIGETELŐ üvegezéssel kerülnek beszerelésre. Az épületrész héjazata cserép, és fémlemezfedéssel van megoldva részben nyeregtetős, részben manzárd kivitelben, bejárata 5 ponton záródó BIZTONSÁGI bejárati ajtó.

Az építkezés során a teljes ÉPÜLET arculati és szerkezeti RENOVÁLÁSON esik át – megújul a külső-, belső HOMLOKZAT a lépcsőházakkal együtt, felújítják a teljes GÉPÉSZET és LIFTTEL is ellátják. 

MOST AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL!
MOST VISSZAVONÁSIG AKCIÓS M2-ÁRON! 
CSOK ÉS ZÖLDHITEL IGÉNYELHETŐ!

Tervezett átadás 2023 első negyedévétől számított 2 év! 

Az ingatlan a lüktető belváros közepén található, a Bazilika és az Opera között, igazán EXTRAVAGÁNS életérzést kölcsönözve az itt lakók számára. A kiváló tömegközlekedési csatlakozások (Arany János utca megálló, Deák Ferenc tér, Oktogon) mellett adottak a minőségi szórakozási és bevásárlási lehetőségek és a Duna part is egy bő 10 perces sétával elérhető.

Ha valami igazán KÜLÖNLEGESET keres, ha szereti az EGYEDI ajánlatokat és ha nem elégszik meg az átlagossal, akkor HÍVJON BÁTRAN!

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home