Alapterület: 360m2
Ár: 329 900 000 FT
Kapcsolat:

329 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 360m2
Építés éve: 2008
Telek terület: 700m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Fantasztikus lehetőség: 6 garzonlakás és 4 állásos autószerelő műhely!

Eladó egy lenyűgöző lehetőség, amely 6 garzonlakást és egy nagy területű autószerelő műhelyt kínál. A műhely foglalja el az egész alapterületet, az alsószinten, míg a lakások a tetőtérben találhatóak változó alapterülettel de mindegyikü szoba konyha. Az ingatlan 2007-ben épült, masszív falakkal, alapozással és 10 cm.-es külső szigeteléssel rendelkezik.

A földszinten található egy hosszú, széles ingatlanrész, amelyben műhely, raktár és iroda jelenleg. A beton födémnek köszönhetően a földszint tetszőlegesen alakítható. A 4 beállással rendelkező műhely bármilyen más tevékenységre is alkalmas, például vendéglátóegység kialakítására vagy újabb lakások létrehozására.

Ez az ingatlan ideális befektetési lehetőség! Rendelkezik nagy parkolóval, amely teljes hosszában és 7 méter szélességben viacolor burkolattal van ellátva. Emellett az utcán is rendelkezésre állnak parkolóhelyek.

A ház és a műhely központi gázkazánnal fűthető, egyedileg állítható radiátorokkal, így a rezsiköltség alacsony. A lakások bérlőknek jelenleg is kiadva.

A tömegközlekedés kiváló, a busz- és vonatmegállók közelében találhatóak (89E, 294E, 55). Több szupermarket és egyéb szolgáltatások (bank, posta, edzőterem, étterem) is csak néhány percre vannak.

További információért vagy időpontért keressen bizalommal!

Keresse kollégánkat



    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home