BELSŐ 2 SZINTES LUXUS LAKÁS PANORÁMÁS TETŐTERASSZAL - BUDAPEST VI.

Alapterület: 139m2
Ár: 346 337 500 FT
Kapcsolat:

BELSŐ 2 SZINTES LUXUS LAKÁS PANORÁMÁS TETŐTERASSZAL - BUDAPEST VI.

346 337 500 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 139m2
Építés éve: 2023
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Megújuló energia
Kilátás: Panorámás
Állapot: Új építésű

Galéria

Részletek

Újépítésű ingatlant vásárolna? 
Preferálja a központi elhelyezkedést? 
Igényli a modern és energiatakarékos megoldásokat? 

A Dream House Ingatlaniroda megvételre kínál egy VADONATÚJ építésű OKOS OTTHONT egy BELVÁROSI épületben. 

Az újonnan létesített BELSŐ KÉTSZINTES lakás összesen 109 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik 3+1 fél szobával, dupla fürdővel. A felső szint nagy részét az 58 m2-es, a Bazilikára PANORÁMÁS TETŐTERASZ teszi ki, amely kiegészül egy SZAUNÁVAL és a hozzá tartozó külön fürdőszobával.

A kivitelező a szintráépítést ACÉLSZERKEZETES monolit VASBETON technológiával oldja meg, MENNYEZETI HŰTÉSÉRŐL és PADLÓFŰTÉSÉRŐL HŐSZIVATTYÚ gondoskodik. Az ár tartalmazza a hideg-meleg burkolatokat, szanitereket és a beltéri nyílászárókat! Az ablakok és erkélyajtók HŐHÍDMENTES fa- és alutokkal, illetve HŐSZIGETELŐ üvegezéssel kerülnek beszerelésre. Az épületrész héjazata cserép, és fémlemezfedéssel van megoldva részben nyeregtetős, részben manzárd kivitelben, bejárata 5 ponton záródó BIZTONSÁGI bejárati ajtó.

Az építkezés során a teljes ÉPÜLET arculati és szerkezeti RENOVÁLÁSON esik át – megújul a külső-, belső HOMLOKZAT a lépcsőházakkal együtt, felújítják a teljes GÉPÉSZET és LIFTTEL is ellátják. 

MOST AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL!
MOST VISSZAVONÁSIG AKCIÓS M2-ÁRON! 
CSOK ÉS ZÖLDHITEL IGÉNYELHETŐ!

Tervezett átadás 2023 első negyedévétől számított 2 év! 

Az ingatlan a lüktető belváros közepén található, a Bazilika és az Opera között, igazán EXTRAVAGÁNS életérzést kölcsönözve az itt lakók számára. A kiváló tömegközlekedési csatlakozások (Arany János utca megálló, Deák Ferenc tér, Oktogon) mellett adottak a minőségi szórakozási és bevásárlási lehetőségek és a Duna part is egy bő 10 perces sétával elérhető.

Ha valami igazán KÜLÖNLEGESET keres, ha szereti az EGYEDI ajánlatokat és ha nem elégszik meg az átlagossal, akkor HÍVJON BÁTRAN!

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home