BELSŐ KÉT SZINTES ÚJÉPÍTÉSŰ LUXUS LAKÁS TERASSZAL ELADÓ - BUDAPEST VI.

Alapterület: 53m2
Ár: 81 112 950 FT
Kapcsolat: +36202450255

BELSŐ KÉT SZINTES ÚJÉPÍTÉSŰ LUXUS LAKÁS TERASSZAL ELADÓ - BUDAPEST VI.

81 112 950 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 53m2
Építés éve: 2023
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Megújuló energia
Kilátás: 
Állapot: Kiváló

Galéria

Részletek

Újépítésű ingatlant vásárolna? 
Preferálja a központi elhelyezkedést? 
Igényli a modern és energiatakarékos megoldásokat? 

A House Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál egy VADONATÚJ építésű OKOS OTTHONT egy BELVÁROSI épületben. 

Az újonnan létesített BELSŐ KÉT SZINTES LUXUS lakás összesen 50 m2 hasznos alapterületen rendelkezik 1 világos HÁLÓSZOBÁVAL, egy ZUHANYZÓS fürdő+WC-vel az alsó szinten, míg a felső szinten egy külön mosdóval, egy tágas nappalival, KÜLÖN KONYHÁVAL, illetve szintén innen érhető el a 6,5 m2-es PRIVÁT TERASZ!

A kivitelező a szintráépítést ACÉLSZERKEZETES monolit VASBETON technológiával oldja meg, MENNYEZETI HŰTÉSÉRŐL és PADLÓFŰTÉSÉRŐL HŐSZIVATTYÚ gondoskodik. Az ár tartalmazza a hideg-meleg burkolatokat, szanitereket és a beltéri nyílászárókat! Az ablakok és erkélyajtók HŐHÍDMENTES fa- és alutokkal, illetve HŐSZIGETELŐ üvegezéssel kerülnek beszerelésre. Az épületrész héjazata cserép, és fémlemezfedéssel van megoldva részben nyeregtetős, részben manzárd kivitelben, bejárata 5 ponton záródó BIZTONSÁGI bejárati ajtó.

Az építkezés során a teljes ÉPÜLET arculati és szerkezeti RENOVÁLÁSON esik át – megújul a külső-, belső HOMLOKZAT a lépcsőházakkal együtt, felújítják a teljes GÉPÉSZET és LIFTTEL is ellátják. 

MOST VISSZAVONÁSIG 10%-OS KEDVEZMÉNNYEL! 
CSOK ÉS ZÖLDHITEL IGÉNYELHETŐ!

Tervezett átadás 2023 első negyedévétől számított 2 év! 

Az ingatlan a lüktető belváros közepén található, az Oktogon és a Nyugati Pályaudvar között, igazán EXTRAVAGÁNS életérzést kölcsönözve az itt lakók számára. A kiváló tömegközlekedési csatlakozások mellett adottak a minőségi szórakozási és bevásárlási lehetőségek. 

Ha valami igazán KÜLÖNLEGESET keres, ha szereti az EGYEDI ajánlatokat és ha nem elégszik meg az átlagossal, akkor HÍVJON BÁTRAN!

Keresse kollégánkat

Szabó Zsolt

Ingatlanszakértő
+36202450255    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home