CSODÁLATOS 2 SZINTES HÁZ REZSIBARÁT FŰTÉSSEL ELADÓ - BUDAPEST XX.

Alapterület: 221m2
Ár: 139 900 000 FT
Kapcsolat: +36202450255

CSODÁLATOS 2 SZINTES HÁZ REZSIBARÁT FŰTÉSSEL ELADÓ - BUDAPEST XX.

139 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 221m2
Építés éve: 2007
Telek terület: 433m2 
Fűtési rendszer: Nincs fűtés
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Egy lehetőségekkel teli, 2 szintes eladó családi ház eladó CSERÉPKANDALLÓVAL, a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában!

Az újszerű állapotú épület, 2007ben épült, összesen 221 m2-es hasznos alapterülettel egy 425 m2-es, telken. Tartozik hozzá továbbá egy kb 60 m2-es pince, illetve egy 2 gépkocsi tárolására alkalmas garázs is, amelyek közvetlenül a házból is elérhetőek.

Az alsó szinten a teljesen gépesített konyha, az étkező és a nappali 1 hatalmas légteret alkot, melynek éke a ma is működő cserépkandalló. A hatalmas üvegfelületeinek hála csodálatosan világos alsó szinten található egy külön tároló a lépcső alatt, illetve egy kádas fürdőszoba a külön mosdó mellett. A szinten 1 hálószoba kapott helyet, ahonnan közvetlen kijárás nyílik a térkövezett teraszra is.

A felső szintre vezető lépcső cseh tölgyből készült, akár csak a többi faburkolat és belső nyílászárók a házban. Fentről kovácsoltvas korláton át tekinthetünk le a nappaliba, és további 3 db, szintén 16 m2-es külön bejáratú szobát találunk a sarokkádas fürdő és a külön mosdó mellett. Innen érhető el a szigetelt padlástér is, amely szintén alkalmas pakolásra. 

A járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, míg a parkettás szobákban radiátor felelős a hőleadásért. A hőtermelés a pincében történik a házzal egyidős gázkazán segítségével, a bojlert pedig néhány éve cserélték ki. Az emeleten Velux, míg az alsó szinten fém ablakok vannak, szúnyoghálóval és redőnnyel kiegészítve. A pincében található további vízkiállás és radiátor is, a házban pedig a központi porszívó rendszer is elő van készítve. 

A kert maga 3 oldalról kovácsoltvas kerítéssel körbe van véve. A szomszédos házzal közös fal nincs, légrés választja el egymástól a 2 épületet. A rendszeres öntözést fúrt kúton keresztül intézhetjük, míg a talajvíz elleni védelemről 2 db automata szivattyú gondoskodik. A szomszédok kimondottan csendesek, a kert átláthatóság nélküli, kimondottan intim.

Kifejezetten csendes, családi házas övezetben található az ingatlan. A legközelebbi buszmegálló 10 percre van, a belváros gépkocsival mindössze fél óra alatt elérhető. Közvetlen közelében piac, oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek és zöld területek is megtalálhatóak.

Fantasztikus választás lehet egy nagyobb család számára, akik egy beköltözésre kész házat keresnek. Ideális családi fészeknek, kisállattal, gyermeknevelésre. 

Keresse kollégánkat

Szabó Zsolt

Ingatlanszakértő
+36202450255    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home