CSOK KOMPAITIBILIS 2 HÁLÓS ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ - ÉRD

Alapterület: 96m2
Ár: 94 900 000 FT
Kapcsolat: +36202450255

CSOK KOMPAITIBILIS 2 HÁLÓS ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ - ÉRD

94 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 96m2
Építés éve: 2021
Telek terület: 464m2 
Fűtési rendszer: Egyedi
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Új építésű

Galéria

Részletek

*** INGYEN ÜGYVÉD *** TÁRSASHÁZZÁ ALAPÍTVA *** CSOKRA ***

Madárcsicsergős, csendes környéken képzeled el családod életét?
Zavartalanul szeretnél játszani a csemetéiddel, a saját intim kertedben?
Mindezt remek csatlakozással a Fővároshoz?

A House Hunters ingatlaniroda már prezentálja is az ideális választást!

Kínálatunkban egy vadonatúj, akár CSOK hitel igénybevétele mellett, illetékmentességgel is megvásárolható ikerház! A világos, amerikai konyhás nappali mellett, 2 külön bejáratú tágas szoba várja a leendő tulajdonosokat, akik komfortérzetének fokozását szolgálja a teljes értékű fürdőszoba mellett, a külön háztartási helyiség, vendégmosdó és a garázs!

A lakóegység teljes területén padlófűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet, a legfiatalabb totyogó részére is. Családunk biztonságáról pedig a riasztórendszer gondoskodik, melyek mind benne foglaltatnak az alapárban. A ház és a szomszédos ikerház között található a tároló,ami a zajszűrés végett is kiváló, hogy egyik szomszéd se zavarja a másikat. A 12 m2-es fedett terasz remek lehetőséget nyújt egy villásreggeli elfogyasztására akár 3-4 fő részére is, a kertben pedig kényelmesen elfér a családi autó is.

Az építtető, a munkálatok során, a legapróbb részletekre vonatkozóan is törekedett a MINŐSÉGI ANYAGOK és eljárások alkalmazására (LEIER tégla és tetőcserép, 3 rétegű 5 légkamrás nyílászárók, BAXI fűtés, WESTEN kazán stb), melyek mellett számos egyéb extrát tartalmaz az alapár!

A fotók referenciaképek az építtető korábbi munkáiról, melyek közel azonos alapterülettel és anyagfelhasználással készültek.

Érdparkváros szélén található az épület, egy újonnan kialakított kertvárosi övezetben, ahol nincs átmenő forgalom, ide csak célzottan érkezik bárki is. A település központja 15 perces, Budapest mindössze 25 perces autózással érhető el, míg a legközelebbi autópálya 10 perc alatt közelíthető meg.

A ház tökéletes alap lehet egy minden XXI. századi elvárásnak, maradéktalanul megfelelő álomotthon kialakításához. Gyere el, és győződj meg róla személyesen is! A fotók referenciaképek az építtető korábbi munkáiról!

Keresse kollégánkat

Szabó Zsolt

Ingatlanszakértő
+36202450255    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home