Eladó Családi ház/Vendégház Patak partján

Alapterület: 115m2
Ár: 47 900 000 FT
Kapcsolat:

Eladó Családi ház/Vendégház Patak partján

47 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 115m2
Építés éve: 
Telek terület: 857m2 
Fűtési rendszer: Egyedi
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Egy meghitt és családias hangulatú, részben felújított családi ház várja az új tulajdonosát Szokolyán, a Dunakanyar szívében, a Börzsöny hegység lábánál. Az ingatlan természetközeli kerttel rendelkezik, mely azonnal otthonossá és barátságossá varázsolja a látogatókat.

Az ingatlan belső terei igényesen felújítottak, a szobák és az előtér világosak, a fürdőszobában pedig modern burkolatok és berendezések találhatóak. A konyhában új bútorok és modern gépek állnak rendelkezésre, így a főzés még élvezetesebbé válik. Az elektromos- és vízrendszert 2019-ben teljesen felújították, így az ingatlan új tulajdonosának nincs más dolga, mint beköltözni és élvezni az otthon kényelmét.

A meleg nyári napokon a hatalmas, bőven termő körtefa ad hűs árnyékot a kertben, és a királyréti erdei vasút különleges hangulatot ad a telek végén. A melléképület és a pince lehetőséget biztosítanak a tárolásra, míg a fatüzelésű központi kazán és a cserépkályha gondoskodik az otthon melegéről a hideg téli estéken.

A Szokolya községhez tartozó Királyrét az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban, és az itt található bölcsőde, óvoda, iskola, könyvtár, gyermek- és háziorvosi rendelő, patika, cukrászda és közösségi terek biztosítják az itt lakók számára a teljes körű kiszolgálást és kényelmet.

Ez a családi ház tökéletes választás azoknak, akik természetközeli környezetben szeretnének élni, és egy meghitt, barátságos otthont keresnek maguknak és családjuknak. Jöjjön el, és nézze meg személyesen ezt a csodálatos ingatlant!

További információért és megtekintésért forduljon hozzám Bizalommal !

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home