Eladó egy ÖRÖKPANORÁMÁS hatalmas terasszal rendelkező új építsű lakás Csillaghegyen

Alapterület: 122m2
Ár: 169 900 000 FT
Kapcsolat: +36709404415

Eladó egy ÖRÖKPANORÁMÁS hatalmas terasszal rendelkező új építsű lakás Csillaghegyen

169 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 122m2
Építés éve: 2022
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Központi fűtés, egyedi méréssel
Kilátás: Panorámás
Állapot: Kiváló

Galéria

Részletek

Szeretne egész nyáron a teraszán NAPOZNI és SÜTÖGETNI? Fontos Önnek a FÉNYÁR az otthonában? Igényli a 2 külön hálószobát és 2 külön fürdőszobát?

NE keressen tovább!

Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 3 szobás új építésű, hatalmas PANORÁMA teraszos ingatlanát a Forest Hill Lakóparkban.

A lakópark és ezen belül ez a liftes épület a tavalyi év második felében készült el és érte el a végleges formáját. A harmadik emeleti és egyben zárószinti lakás alapterülete 91 m2, amihez hozzájön a 84 m2-es terasz, ami 3 oldalról veszi körbe az ingatlant. Ezáltal, hogy 3 oldalról öleli körbe, a nap minden szakában tudunk olyan oldalt találni ami árnyékban van, vagy igény szerint olyat, ahova odasüt a nap. A terasznak, a rengeteg ablaknak és a DÉLI tájolásnak köszönhetően egész nap nagyon VILÁGOS és hangulatos a lakás.

Az ingatlanon belül találunk 2 külön hálószobát és két külön fürdőszobát is, ami a családosok esetében nagy előny lehet. Az egyik fürdő zuhanyzós, a másik KÁDAS. Ezen felül van még egy extra wc is KÜLÖN helyiségben, aminek köszönhetően ebből is kettőt találunk összesen. A fűtés az házközponti egyedi méréssel radiátorokon keresztül. A lakásban 3 db hűtő-fűtő KLÍMA került elhelyezésre, 2 a két hálószobában és egy nagy teljesítményű az amerikai konyhás nappaliban.

A lakásban frissen lett KIBŐVÍTVE az elektromos hálózat 3X25 amperre, ezáltal soha nem jelenthet problémát a különböző elektronikai kellékek együttes használata. Minden nyitható nyílászáróra SZÚNYOGHÁLÓ lett felhelyezve. Az ár az összes beépített bútort és a konyhát is tartalmazza. Ezen felül a mozgatható bútorok megegyezés tárgyát képzik. Az ingatlanhoz OPCIONÁLISAN megvásárolható 2 db GARÁZSBEÁLLÓ és 1 TÁROLÓ helyiség is. A szomszédban található a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda és a méltán híres Római-part is 5 percre van autóval. Összességében egy nagyon HANGULATOS és remek környezettel rendelkező új ingatlanról van szó, amit akár családosoknak, vagy pároknak is nagy örömmel ajánlok. 

További kérdésekért vagy megtekintésért keressen bizalommal.

Keresse kollégánkat

Bálányi Gábor

Ingatlanszakértő
+36709404415    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home