Eladó Ház Festői környezetben, Őrbottyán szélén!

Alapterület: 900m2
Ár: 310 000 000 FT
Kapcsolat:

Eladó Ház Festői környezetben, Őrbottyán szélén!

310 000 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 900m2
Építés éve: 2001
Telek terület: 76500m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Szeretne festői környezetben élni?

Ébredne úgy, hogy minden reggel a saját erdejét látja, amikor kinyitja a szemét?

Eltöltené hátralévő életét, a természet közelségét idéző vidéki vendégház stílusú birtokon? 

A House Hunters ingatlaniroda, kínálatában eladó, egy 900 nm-es, 3 szintes, óriási családi ház, és a hozzá tartozó lovas birtok. Melyen kialakításra került, 24 ló befogadására alkalmas ló box is.  A birtok több mint 8 hektár, melyen található jelenleg egy hatalmas istálló, 4.8 hektár erdő, 2 hektár rét, legelő és szántó besorolású földterület.  2000 nm pedig kivett lakóház, udvar, gazdasági épület besorolású.

Ha privát szférára vágyik, a hegyoldal érintésű terület elrejti a kíváncsi szemek elől ezt a gyöngyszemet.

A ház vállalkozás számára sokrétűen alakítható: Pl kitűnő fogadónak, vendéglátó egységnek, esküvői helyszínnek illetve egyéb rendezvény háznak, vagy borvacsorás estélyeknek, csapatépítésre kiváló helyszínt.

Szuterén szinten, az állatokat rendben tartó személyzet elszállásolására alkalmas helyiségek vannak kialakítva. Ezen a szinten található egy hatalmas 70nm-es garázs, amely akár 4 autónak is helyet tud adni. Elkezdték egy közel 100 nm-s lovászlak építését is, mely jelenleg szerkezetkész.

A földszint és az emelet, akár 3 generációnak is az otthona lehet, összesen  9 szobával és 5 fürdőszobával. A tetőtérben 150 nm hasznos területen külön bejáratú amerikai konyhás nappali, 2 szoba, és tágas káddal illetve tusolóval is felszerelt fürdőszobás világos lakás van,  amely erkéllyel is rendelkezik.

Az emeleten további terek építhetőek be. A fűtést gáz cirkó és vegyestüzelésű kazánok biztosítják. 2001-es építés a, mai korszerű anyagokkal, beton alapra , B30 porotherm téglából, bramac tető héjazattal. A meleg vizet gázbojler állítja elő. Split hűtő-, fűtő klíma is fel van szerelve ahol szükséges. A hálószobák laminált parkettával burkolták,  az összes többi helyiségben hidegburkolat található.

Megtekintés rugalmasan! Keressen bizalommal és tartson velem egy élmény lakás bemutatóra!

     

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home