Eladó közel 500 m2-es Duna-parti családi ház a Római-parton

Alapterület: 484m2
Ár: 499 000 000 FT
Kapcsolat: +36709404415

Eladó közel 500 m2-es Duna-parti családi ház a Római-parton

499 000 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 484m2
Építés éve: 2002
Telek terület: 2000m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Fontos Önnek, hogy a városban éljen, mégis intim és zöld környezetben? Régóta vágyik egy DUNA-PARTI családi házra? Szeretne egy EGYSZINTES és egyben tágas, napsütötte, prémium otthon következő lakója lenni?

Ne keressen tovább!

A House Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában, közel 500 m2 lakóterülettel, plusz 2000 m2 telek területtel rendelkező DUNA-PARTI ingatlan ELADÓ a Római-parton.

Egy nagyon egyedi és annál ritkább GYÖNGYSZEM eladó a Római-part csendes részén. Az ingatlan egy HATALMAS, kapuval elzárt területen található, ahol összesen 4 darab családi ház helyezkedik el. Ehhez a házhoz egy közel 2000 m2-es TELEK párosul, ami 360 fokban öleli körbe ezt az egyszintes épületet. Az öntözőrendszerrel ellátott kert nagyrészt tuja sorral van elválasztva a szomszédok elől. Ami egy nagyon fontos tudnivaló az érdeklődők számára, hogy a közelmúltban a 4 tulajdonosok összefogtak és saját költségből egy beton GÁTAT építettek ki a 4 telek köré. Ez a gát a felszín alatt 3 méter mélységben húzódik és a felszín felett is több, mint 2 méter magasságban helyezkedik el, így MAXIMÁLIS biztonságot nyújt az esetleges árvíz ellen. 

A ház könnyen 2 generációs épületté alakítható. Alaprajz szerint egy 98m2-es és egy 230m2-es "lakrész" található. Mivel mindkét házrésznek van külön bejárata kívül, ezért akár külön-külön elválasztva is hasznosítható. Ezen túl a kisebbik házrészből nyílik a 67 m2-es garázs is, ahova 3 autó könnyedén be tud állni ám a nagyobb lakrészből is megközelíthető. A telken elhelyezkedik egy 30 m2-es "vendég kis ház", ahol megtalálható SZAUNA is. Ez a VENDÉGHÁZ is teljes értékű ingatlanként üzemel, mivel van fürdőszoba, nappali,  KLÍMA és padlófűtés is. Nem mellékes információ, hogy ez a kis melléképület SZIBÉRIAI farönkökből lett elkészítve, ami manapság rendkívüli értéket képvisel a magas minősége miatt. A fő épület körül nagyjából 200 m2 burkolt terasz helyezkedik el, ami a napszaknak megfelelően használhatunk árnyékban, vagy igény esetén éppen a napos oldalán.

A gépészet nagyrészt a garázs oldalában lett kialakítva, ami most lett frissen KORSZERŰSÍTVE. A fűtés padlófűtéssel lett kialakítva, ezen felül GEOTERMIKUS meleg víz előállítás van, fan-coil rendszerű mennyezeti hűtés. Hőszivattyú és gázkazán is található a házban, amik egymás működését egészítik ki a külső hőmérséklethez igazodva. Az épület úgy lett kialakítva és STATIKAILAG megerősítve, hogy igény esetén még egy szint ráhúzható, amit a szintterületi mutató is engedélyez, ha feloldják a jelenleg hatályban lévő építési tilalmat. A NAPELEM kiépítéséhez szükséges folyamatokat és engedélyeztetést a jelenlegi tulajdonosok még a régi KEDVEZŐ feltételek mellett kezdték el, ezáltal ennek a kialakítása sem okoz gondot a jövendőbeli tulajdonosoknak, ami nagy előny a mostani napelemekkel kapcsolatos helyzetben.

Az ingatlan közvetlen közelében található 2 TENISZ komplexum, 4 játszótér, kiépített BICIKLIÚT egészen Szentendréig és nem mellékesen a Duna is a telek végében saját lejáróval. A hajózás szerelmeseinek egy fontos információ, hogy bő 100 méterre a parton van egy hajó klub saját SÓLYAPÁLYÁVAL, ahol igény esetén lehet tárolni és használni is a saját vízi járműveit a tulajdonosnak. 

Összességében egy végtelenül egyedi és rengeteg lehetőségekkel teli ingatlanról van szó, amit meleg szívvel ajánlok mind családoknak, mind akár többgenerációs családi házat kereső, mégis nyugalomra vágyó embereknek is. 

Kérem nézze meg virtuális sétánkat, ezt követően pedig győződjön meg róla személyesen is, hogy ez valóban egy igazán egyedi ingatlan.

https://kuula.co/share/collection/7FJq3?logo=-1&card=1&info=0&fs=1&vr=1&zoom=1&gyro=0&initload=0&autopalt=1&thumbs=-1&keys=0

További információért keressen bizalommal a hét bármely napján.

Keresse kollégánkat

Bálányi Gábor

Ingatlanszakértő
+36709404415    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home