FELÚJÍTOTT IRODA KIADÓ BELVÁROSI IRODAÉPÜLETBEN - BUDAPEST XIII.

Alapterület: 18m2
Ár: 59 400 FT
Kapcsolat:

FELÚJÍTOTT IRODA KIADÓ BELVÁROSI IRODAÉPÜLETBEN - BUDAPEST XIII.

59 400 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 18m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Központi fűtés
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Felújított

Galéria

Részletek

Központi helyre költöztetné VÁLLALKOZÁSÁT? 
Jelenlegi bérleményében megnövekedtek a REZSIKÖLTSÉGEK? 
Könnyen tervezhető és személyre szabható környezetben kívánja berendezni SZÉKHELYÉT? 

A Dream House Ingatlaniroda kínálatában EGYEDI igények és elképzelések szerint kialakítható felújított IRODAHELYISÉGEK elérhetőek a XIII. kerületben. 

Az 5 szintes, liftes épület szintenként kb 450 m2-es alapterülettel várja jelenlegi bérlőit, szinténként 2 VIZESBLOKK (folyosók 2 végén) és 1-1 TEAKONYHA. Az irodák mind KLÍMÁVAL, és műanyag nyílászárókkal (utcai, vagy udvari tájolással) felszereltek. Kb 20 m2-es osztásban vannak jelenleg kialakítva. Ezek tetszés szerint EGYBE NYITHATÓK, oszthatók, van lehetőség EGÉSZ SZINT, vagy fél szint leválasztására is. 

MÉLYGARÁZSBAN kocsibeállók bérlése lehetséges (alkalmankénti vendégparkoló is kérhető), IRATTÁRNAK külön területet tud a ház biztosítani. SZERVERSZOBA, TELEFONKÖZPONT kialakítható, SZÉKHELYBEJEGYZÉS megengedett. Közös TÁRGYALÓ is kérhető a házban, a 7/24 órás elérhetőség és az ÜGYFÉLFOGADÁS szintén biztosított.  

Az épület elhelyezkedése több mint ideális, mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. Busz- és villamosmegállók az épület előtt 10 méteres közelségben, míg a M3 megállója 500 méterre található. A Nyugati pályaudvar 10 perc, a Deák tér 20 perc, a Blaha Lujza tér pedig 25 perc alatt elérhető.

Birtokbavétel a műszaki igények és a felújítási kapacitás függvényében 2-8 hét, a minimum bérleti idő 1 év. Bérleti díj 8,5 EUR + áfa / m2, üzemeltetési díj 1440 HUF / m2. A fűtés és az áramfogyasztás egyedi mérők adatai alapján kerül elszámolásra. 

Az épület üzemeltető rendkívül rugalmas, minden kihívásra talál megoldást. Jöjjön el, és beszéljük meg személyesen a lehetőségeket! 

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home