Frissen felújított téglalakás eladó a Magdolna-negyedben.

Alapterület: 57m2
Ár: 38 900 000 FT
Kapcsolat: +36705470344

Frissen felújított téglalakás eladó a Magdolna-negyedben.

38 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 57m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Elektromos fűtés
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Felújított

Galéria

Részletek

Szeretne olyan ingatlant vásárolni, ahol nem kell a felújítással bajlódni? Első lakását keresi? Befektetésre vásárolna? Akkor itt egy páratlan lehetőség!

 A House Hunters ingatlaniroda, megvételre kínál a VIII. kerületben, Budapest dinamikusan fejlődő részén a Magdolna-negyedben, egy 57nm-es, 2 szobás, frissen felújított téglalakást. Az ingatlan a Magdolna utcában található egy régi bérház III. emeletén. A lakás teljes körű felújításon esett át az elmúlt hetekben. Kisebb átalakításnak köszönhetően, a szobák külön nyílóak. Komplett villany és vízvezeték csere történt. Minden helyiség új burkolatot kapott. Egyedileg gyártott műanyag ablakok lettek beépítve és az ajtók is cserélve lettek. A szobák ablakai utcára néznek, nem árnyékolja be másik ház, így rendkívül világos.
A közelben található a Teleki téri piac, iskola, óvoda, gyógyszertár, ABC. A közlekedés kiváló. Megközelíthető busszal, villamossal, trolibusszal, vagy akár vonattal is. A ház lakóközössége jó. Az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható, így akár befektetésre is alkalmas lehet. 

Per és teher mentes, így akár AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!!

Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot.

 

Keresse kollégánkat

Szinaberg Éva

Ingatlanszakértő
+36705470344    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home