Irodaház +Családi ház, Teniszpálya-Wellnesz-Lift Magánklinikának/Konzulátusnak

Alapterület: 861m2
Ár: 690 000 000 FT
Kapcsolat: +36708835146

Irodaház +Családi ház, Teniszpálya-Wellnesz-Lift Magánklinikának/Konzulátusnak

690 000 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 861m2
Építés éve: 2009
Telek terület: 2790m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: Kertre/parkra néző
Állapot: Kiváló

Galéria

Részletek

Irodaház és Luxus Családi ház egy telken ! 

Családi Ház:

A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában Luxus minőségben kivitelezett egyedi Vintage stílusban berendezett, 3 szintes épület  ELADÓ. Alsó szintjén egy edzőtermet és egy wellness részleget alakítottak ki melyben helyet kapott egy 4 személyes jakuzzi, 6 személyes infra szauna, masszázságy valamint külön fürdőszoba. 2019 teljeskörűen felújították, és korszerűsítették. Az esztétikai felújítás érintetlen, magas minőségben kivitelezett. Márvány burkolatait  illetve Vintage berendezését Sissi hercegnő is megirigyelné. Hatalmas üvegfelületes impozáns télikertje igazán magával ragadó.  Intim kertjében feszített víztükrű hatalmas medence és füvesített saját teniszpálya várja új lakóit ha kikapcsolódásra várnak.

KIVÁLÓ Lokáció, autóval 15 percre Budapesttől és 25 percre a Ferihegyi Repülőtértől. 

TARTSON VELEM EGY ÉLMÉNY LAKÁSBEMUTATÁSRA, RUGALMASAN AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

https://tourmkr.com/F1q6uajArU

Irodaház:  

A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGEKET magában rejtő Irodaház. Dunakeszin, 710 nm.-es telken 498 nm.-es, hatalmas üvegfelületekkel rendelkező irodaházat 2009-ben teljes körűen felújították, és korszerűsítették. A teljes körű esztétikai felújítás érintetlen, magas minőségben kivitelezett. Új hideg és meleg burkolatok és berendezése adják tekintetet parancsoló stílusát.  Hatalmas üvegfelületei hő-és hangszigetelt, anyagában színezett üveggel szűrik a napfényt, melyek a természetes fényt beengedik, de a túlzott hőhatást kiküszöbölik. Korszerűsítésre került a Villany és Vízhálózat valamint a Fűtésrendszer, és kiépítésre került az IT hálózat. (TCP/IP).

A 4 szintes épület lifttel is rendelkezik, így az akár 5 autó befogadására is alkalmas garázsból a legfelső szinten elhelyezkedők konferencia terembe is eljuthatunk közvetlenül. Földszintjén és első emeletén irodák, tárgyaló vizes helyiségekkel is helyet kapott, illetve egy lakrész is kialakításra került. Impozáns bútorok, hang- és hőszigetelt nyílászárók, ipari áram és tágas, napfényes terek, minőségi kivitelezés jellemzik.

A terület kőkerítéssel körbezárt, intim szférát teremt.

Remek befektetési lehetőség, rengeteg üzleti cél megvalósítható. Akár MAGÁNRENDELŐNEK, ÜGYVÉDI IRODÁNAK, KÖVETSÉGNEK, vagy bármely más cégnek adhat minőségi otthont.

KIVÁLÓ Lokáció, autóval 15 percre Budapesttől és 25 percre a Ferihegyi Repülőtértől. Elektromos távirányítós kapubejáróján fogadhatjuk vendégeink.

Korábban 0-24 órás portaszolgálat üzemelt, melynek üzemelési lehetősége most is adott.

TARTSON VELEM EGY ÉLMÉNY LAKÁSBEMUTATÁSRA, RUGALMASAN AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

 

https://tourmkr.com/F1L9PlEILk

Keresse kollégánkat

Bognár I Rita

Operatív vezető
+36708835146    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home