JÓ ÁLLAPOTÚ KERTKAPCSOLATOS KIS LAKÁS ELADÓ - BUDAPEST IV.

Alapterület: 33m2
Ár: 27 590 000 FT
Kapcsolat: +36202450255

JÓ ÁLLAPOTÚ KERTKAPCSOLATOS KIS LAKÁS ELADÓ - BUDAPEST IV.

27 590 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 33m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Gáz
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Fontos szempont Önnek a jó tömegközlekedés, az ingyenes parkolás?
Preferálja a központi elhelyezkedést, ahol minden, de tényleg minden közel van?
Szívesen élvezné egy saját szeparált terasz előnyeit egy társasházi lakásban?

A House Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál egy remek adottságokkal rendelkező kis lakást Újpest Központ közelében!

A 33 m2-es ingatlan egy egyszintes, 7 lakásos társasházban található. Tartozik hozzá egy tároló, illetve egy téglafallal leválasztott kb 18 m2-es intim, csendes terasz, ami kiválóan alkalmas pihenésre. A konyhája felett néhány éve egy padlástér került kialakításra megerősített tartófödém alkalmazásával. Bejárati ajtaja több ponton záródó biztonsági műanyag ajtó, zuhanyzós fürdőszobája pedig nem egész 1 éve lett felújítva. A belső udvarra néző szobájában egy kb 5 nm-es fekvőgaléria található. Melegvíz ellátását irányított mérőről üzemelő villanybojler biztosítja, fűtését pedig gázkonvektor, vagy egy szilárd tüzelésű cserépkályha látja el. Közös költsége 7700 HUF havonta, a közüzemeket pedig fogyasztás alapján kell rendezni.

A társasház anyagi helyzete és lakóközössége egyaránt rendezett. Az épület folyamatosan karbantartott, figyelmet fordítanak a gépészetre és a tető állapotára egyaránt. A padlástér a tetőszerkezettel együtt a közelmúltban lett felújítva.

A lokáció több mint tökéletes. A legközelebbi buszmegálló 50 méterre, a metró megálló nem egész 5 perc sétára található további 15 busz megállójával, szintén 500 méteres közelségben található a távolsági buszpályaudvar. Közvetlen közelében piac, bevásárlási lehetőségek, közszolgáltatók és egészségügyi intézmények is fekszenek. Sétatávolságra parkok, bankok és szórakozási lehetőségek. A belváros is 25 percen belül elérhető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.

Ideális választás lehet befektetésre, mint azonnal kiadható ingatlan, vagy akár pályakezdő egyedülállók, szárnyukat bontogató párok részére. 

Készpénzes vevők előnyben! 

Keresse kollégánkat

Szabó Zsolt

Ingatlanszakértő
+36202450255    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home