Kétgenerációs családi ház eladó Pesterzsébeten

Alapterület: 135m2
Ár: 99 900 000 FT
Kapcsolat: +36205706022

Kétgenerációs családi ház eladó Pesterzsébeten

99 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 135m2
Építés éve: 
Telek terület: 357m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: 
Állapot: Átlagos

Galéria

Részletek

Olyan ingatlant keres családjának, ahol két generáció is kényelmes életet élhet? Netán vállalkozását szeretné otthona közelében végezni, mégis egy picit elszeparálódva a családtól? Fontos Önnek a biztonságos, jó környék? Itt a lehetőség, hogy saját elképzeléseit és stílusát belevigye ebbe az egyedülálló ingatlanba!

Budapest XX. kerületében, az Eperjes utcában a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában eladó egy 357m2-es telken elhelyezkedő 2 generációs családi ház.  A kétgenerációs ingatlan 2 külön lakrésszel rendelkezik, amelyek alkalmasak lehetnek a nagyobb családok vagy a befektetők számára is.

A nagyobb ház területe 90m2 , ahol jelenleg 2 hálószoba, fürdőszoba,2 wc, mosókonyha, lépcső alatti helyiség, amerikai konyhás nappali található 2 szinten. További lehetősége a háznak, hogy a padlástér plusz egy szobával is bővíthető akár. A gázkazán és ezzel egyidőben a kémény is felújításra került. 2016-ban a külső szigetelés megtörtént, színezése az új tulajdonosra vár.
Kisebb ház területe 45m2, ahol nappali, fürdőszoba, hálószoba, főzőfülke került kialakításra. Itt a fürdőszobát néhány évvel ezelőtt felújították tulajdonosai.

Egy kényelmes méretű, tágas kerttel és terasszal rendelkezik, ami lehetőséget nyújt a családi és baráti összejövetelekhez. Az ingatlan környéke csodálatos lehetőséget kínál a szabadtéri tevékenységekre, és könnyen megközelíthető a közlekedési eszközökkel, valamint a város kikapcsolódási lehetőségeivel is.

Bár az ingatlanban néhány dolog felújításra szorul, ezáltal lehetőséget kínál arra, hogy saját, egyedi elképzeléseit valósítsa meg. Némi ráfordítással egy igazán otthonos, szuper helyen lévő ingatlan tulajdonosa lehet.

Ha szeretné személyesen is megnézni ezt a lehetőségekkel teli ingatlant, ne habozzon, jöjjön és nézze meg személyesen! Itt a lehetőség, hogy valóra váltsa álmait és megteremtse az ideális otthont, amit mindig is szeretett volna!

Keresse kollégánkat

Tóth Réka

Tulajdonos
+36205706022    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home