KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG A BELVÁROSBAN - BUDAPEST VII.

Alapterület: 60m2
Ár: 39 900 000 FT
Kapcsolat: +36202450255

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG A BELVÁROSBAN - BUDAPEST VII.

39 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 60m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Gáz
Kilátás: Utcára néző
Állapot: 

Galéria

Részletek

Azonnal kiadható lakást keres?
Kedveli a belvárosi lokációt? 
Fontos Önnek a jó állapotú szépen karbantartott épület? 

A House Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál egy remek állapotú 60 m2-es lakást egy téglaépület földszintjén. 

2 külön nyíló szobával, utcára és belső udvarra néző ablakokkal egyaránt rendelkezik a lakás. Lakó-, és közös terei laminált padlóval, fürdőszobája és konyhája járólappal burkoltak, ablakai és ajtója pedig (a konyhaiak kivételével) műanyagból készültek és kivétel nélkül ráccsal megerősítettek. Hálószobája teljes területén galériázott, alatta 2m, felett 1,75m belmagassággal, fűtése gázkonvektorral megoldott. A zuhanykabinos fürdőszoba 1 évvel ezelőtt lett kialakítva, akkor került beépítésre a villanybojler is, ami a melegvízelltását biztosítja a lakásban. A villanyvezetékek a konyha kivételével mindenhol cserélve lettek 10 évvel ezelőtt. 

A vizesblokk, wc és kamra speciálisan kialakított szellőztetésének hála, illetve a lichthof nyílásainak megszűntetése okán a földszinti elhelyezkedés ellenére sem nedvesedik, dohosodik a lakás! 

A lakás tehermentes, és rugalmasan birtokbavehető! 

A kimondottan remek állapotú ház kiváló lokációval rendelkezik. Trolibuszmegállók szinte közvetlenül az épület találhatók, a Keleti pályudvar tömegközlekedési csomópont pedig 5 perc séta. Vonzáskörzetében oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek találhatóak, zöld felület, egészségügyi szolgáltatók és pénzügyi intézmények szintén elérhető közelségben fekszenek. 

Remek választás lehet befektetőknek, akik azonnal és könnyen kiadható ingatlant keresnek, de pompás megoldás fiatalok számára első lakásnak, akár egyedülállóként, vagy párok számára. 

Keresse kollégánkat

Szabó Zsolt

Ingatlanszakértő
+36202450255    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home