Luxus minőségben felújított lakás eladó Újlipótvárosban

Alapterület: 107m2
Ár: 149 900 000 FT
Kapcsolat: +36709404415

Luxus minőségben felújított lakás eladó Újlipótvárosban

149 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 107m2
Építés éve: 1911
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Kiváló

Galéria

Részletek

Fontos Önnek, hogy igényesen felújított, minőségi alapanyagokból készült lakásba költözzön? Szeretne a város egyik legnevesebb részén élni közel a Dunához? Szeret reggelente kiülni a napsütésben kávézni az erkélyére?

Ne keressen tovább!

Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb, egy évvel ezelőtt frissen felújított, összességében 4 szobás, 2 erkélyes gyöngyszemét.

Az ingatlan egy teljes körű, minden igényt kielégítő FELÚJÍTÁSON esett át, amit egy évvel ezelőtt fejeztek be. Á ház szintén KIVÁLÓ állapotnak örvend és folyamatos modernizáláson esik át. Jelen pillanatban is zajlanak a függőfolyosó KORSZERŰSÍTÉSÉNEK a munkálatai. A társasház REMEK anyagi helyzetnek örvend, mivel az épület védett többek között és emiatt rengeteg pályázatot és támogatást NYER meg, amit egyből rá is költenek a házra.

A  lakás ÖSSZESSÉGÉBEN 107 m2, ami egy 90 m2-es 3 szobás fő lakásból, és egy külön bejáratú 17 m2 alapterületű galériázott kis lakásból áll. Ez a kis lakás is teljesen FELSZERELT(konyha, fürdőszoba, tv) és adott esetben rövid távra(AIRBNB) is kiadható, vagy akár egy NAGYOBB család esetében a nagyobb gyermek is el tud benne élni a szülők szomszédságában.

Mivel az ingatlan az épület sarkán helyezkedik el és DÉLKELETI a tájolása, ezért nagyon VILÁGOS egész nap. A külön ide gyártott új fa nyílászáróknak köszönhetően viszont nagyon jól SZIGETELT mind a hang és a hő szempontjából is. Minden ablak REDŐNNYEL ellátott. A fűtés gáz cirkóval történik RADIÁTOROKON keresztül.  A fürdőszobában található KÁD és ZUHANYZÓ is. A lakás Fischer KLÍMÁVAL ellátott. Az ingatlanhoz tartozik a pince szinten még egy TÁROLÓ is. 

A közös költség 23.000 forint ami tartalmaz FELÚJÍTÁSI alapot is többek közt. Az INFRASTRUKTÚRA kiválónak nevezhető. A KÖZELBEN található a teljesség igénye nélkül: Lidl,Aldi,Szent István park, éttermek, kínai vegyeskereskedések, zöldséges, iskolák, óvodák stb. A tömegközlekedés is REMEK a troliknak, a metrónak és a 14-es villamosnak köszönhetően. Parkolás az utcán vagy a közelben található fizetett, őrzött PARKOLÓKBAN lehetséges. Összességében akár nagyobb családoknak vagy akár befektetési lehetőségek kereső emberek is nagyon szívesen ajánlom ezt a magával ragadó gyönyörű polgári lakást.

További kérdésért vagy megtekintésért keressen bizalommal.

Keresse kollégánkat

Bálányi Gábor

Ingatlanszakértő
+36709404415    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022  -  +36708835146
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home