Pesterzsébet legjobb környékén eladó önálló családi ház

Alapterület: 220m2
Ár: 119 900 000 FT
Kapcsolat: +36205706022

Pesterzsébet legjobb környékén eladó önálló családi ház

119 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 220m2
Építés éve: 
Telek terület: 453m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: 
Állapot: Felújított

Galéria

Részletek

Fontos az Ön számára a kiváló lokáció, hogy minden sétatávolságra megtalálható legyen? Szeretne egy tágas, napfényes, igazán otthonos ingatlant családjának? Nem szeretne a felújítással bajlódni? Ne keressen tovább!

Budapest XX.kerületének egyik legjobb utcájában a House Hunters kínálatában egy 453m2-es telken elhelyezkedő 2 szintes, összesen 220m2-es családi ház eladó.
A telek kényelmes méretű, szépen karban tartható azok számára is akik inkább élvezni szeretnék a kert adta lehetőségeket mintsem folyamatosan gondozni, ápolni. A kertben öntözőrendszer lett kiépítve, mely nagy segítség a locsolásban. Kisebb-nagyobb medence egyaránt elfér, a kerti sütögetés mellett akár jacuzzi vagy szauna is elhelyezhető, mindez a legnagyobb intimitás mellett, hiszen egyik irányból sem lehet belátni a kertbe. Egy autó számára a garázs beállási lehetőség adott, de a kertben akár 3-4 autó is kényelmesen elfér.
Az ingatlan 2016-ban teljeskörű felújításon esett át, gyakorlatilag teljesen megújult. Saját részre újították fel tulajdonosai, mely visszatükröződik minden szegletében. A tetőtől kezdve a burkolatokig mindent kicseréltek, a gépészet is megújult. 

Az egész házban energiatakarékos izzók találhatóak, minőségi burkolatok, a konyhabútor egyedileg ide lett gyártva, asztalos segítségével. Fűtéséről cirkó kazán gondoskodik (rendkívül költséghatékony) plusz központi hűtő fűtő klíma van kiépítve, így télen adott az alternatív fűtési mód, nyáron pedig a hűtésre tökéletesen alkalmas az antibakteriális klíma.
Rendkívül tágas nappalija a ház szíve, ami a családi/baráti összejövetelek tökéletes helyszíne. 
Az emeleten 3 szoba, a fő hálószobából egy méretes gardróbszoba nyílik üvegajtóval, mely garantáltan minden nő álma, vágya. 

Ezen a családbarát környéken természetesen több bevásárlási lehetőség adott, orvosi rendelő, iskola, óvoda egyaránt megtalálható.

Amennyiben keresi azt az ingatlant, ahol úgy érzi, ez egy igazi otthon, mindenképp jöjjön el és nézze meg személyesen!

Keresse kollégánkat

Tóth Réka

Tulajdonos
+36205706022    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home