Pestmegyei Luxus Kastély ELADÓ

Alapterület: 3133m2
Ár: 2 851 275 000 FT
Kapcsolat:

Pestmegyei Luxus Kastély ELADÓ

2 851 275 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 3133m2
Építés éve: 1905
Telek terület: 58943m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: Panorámás
Állapot: Újszerű

Galéria

Részletek

Mindig is saját KASTÉLYRA vágyott SAJÁT TAVACSKÁVAL?

Azonnal indítható vállalkozásban gondolkozik?

Üzemkész kastélyszállót Vásárolna?

Fontos az önellátóság, a  megújuló energia ? 

A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában Pest megye agglomerációjában  egy 3100 m2 alapterülettel rendelkező NAGY KASTÉLY. Az épület a fővárostól KB 1 órányira található egy mesébe illő, közel 6 hektáros parkban.

Az 1900-as évek elején épült palota minden szárnya teljes felújításon esett át a közelmúltban. A renoválás alkalmával modernizálták az épület gépészeti szerkezeteit a reneszánsz és barokk stílusjegyeket ötvöző berendezések, belső kialakítások megóvása mellett.

Az oldalszárny földszinttel és padlástérrel rendelkezik, míg a főépületben ez 2 további szinttel egészül ki, ám az épület teljes egésze alápincézett. Összesen 13 külön bejáratú, luxus hálószobával rendelkezik, továbbá található az épületben 2 tágas fogadó terem, egy hatalmas méretű konyha, több mint 100 fő befogadására alkalmas  borospince, egy gyönyörű rendezvényterem. A wellness részleg beltéri úszómedencével, gőzkabinnal, szaunával, pezsgőfürdővel és masszázsszobával várja a pihenni vágyókat.

A káprázatos, ősfás parkban elhelyezkedik még egy kisebb tó is, saját, 8 boxos istállója van az épületnek, a villa előtt pedig egy ízléses szökőkút díszeleg, kültéri medencével és pezsgőfürdővel.  Rendelkezik továbbá 2 egyedi, bútorozott, 2 szintes vadászházzal, illetve 5 kisebb faházzal.

A telek maga 3,5 km-re található a legközelebbi településtől festői környezetben, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy aki igazi, háborítatlan békére vágyik, az megtalálja itt, amit keres!

Ez kastély annak a befektetőnek való, aki nem éri be az átlagossal és tényleg valami különleges, egyedi és értékálló ingatlanba szeretné fektetni a vagyonát, amely nem mellesleg kiemelkedően jövedelmez is.

 

Engedje, hogy  ez az épület valóra váltsa saját tündérmeséjét! 

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home