REMEK ELOSZTÁSÚ 2+1 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ - BUDAPEST VI.

Alapterület: 72m2
Ár: 54 900 000 FT
Kapcsolat:

REMEK ELOSZTÁSÚ 2+1 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ - BUDAPEST VI.

54 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 72m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Gáz
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Ideális befeketetés, vagy csodálatos alap egy családi fészekhez! 

A Dream House Ingatlaniroda megvételre kínál egy közepes állapotú 72 m2-es lakást kiváló elrendezéssel. A 2 emeletes téglaépület legfelső szintjén található saroklakás körfolyosóról közelíthető meg. Jelenlegi kiosztásában 2 + 1 fél szobával rendelkezik a tágas konyha és a kádas fürdőszoba mellett. Parkettával és járólappal burkolt a lakás, fűtése gázkonvektorral megoldott, a melegvízről pedig egy modern Ariston bojler gondoskodik. Bejárati ajtaja és a vizesblokkok ablakai cserélve lettek, melyek nyitott lichthofra néznek rengeteg természetes fényt a lakásba engedve. 

A lakás jelenleg lakott, de rugalmasan birtokba vehető. Azonnali költözésre alkalmas állapotban van, egyéni igényeknek megfelelően idővel korszerűsítést igényelhet. 

A ház a maga korának megfelelő állapotnak örvend hála a rendszeres karbantartási munkálatoknak és további korszerűsítési beavatkozást tervez a társasház, melyből 1-2 már meg is valósult. 

A lokáció ideális lehet bárki számára, aki kedveli a központi elhelyezkedést annak zajossága nélkül. Az Oktogon és a Nyugati pályaudvar 5-10 perc séta, a legközelebbi trolimegálló mindössze 3 percre fekszik. Közvetlen közelében boltok, szolgáltatók és éttermek fekszenek.

Nagyszerű választás lehet befektetőknek, hiszen belmagassága lehetővé teszi galéria kialakítását, fekvéséből adódóan pedig 2 kisebb lakásra is osztható megfelelő méretekkel. Pompás lehetőség családot tervezőknek egyaránt, hiszen ebben a lakásban mindenki kialakíthatja a saját kis birodalmát, a konyhában pedig akár 4-5 fő is kényelmesen étkezhet egyszerre! 

Hívjon még ma és egyeztessünk időpontot a megtekintésre, amíg még elérhető ez a csodálatos lehetőség!

Webbejárás - https://kuula.co/share/NbQQX/collection/7v4gr?logo=-1&info=0&fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&autorotate=0.08&thumbs=0&margin=20&fbclid=IwAR3YTsEs708IbtMGFvjuc7m8dD0_xsqShGghiVwbnuATjH0hJCxgrXKxw8g

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home