ÚJÉPÍTÉSŰ MODERN CSALÁDI HÁZ ELADÓ 3 HÁLÓVAL ÉS GARÁZZSAL - MOGYORÓD

Alapterület: 148m2
Ár: 116 935 000 FT
Kapcsolat:

ÚJÉPÍTÉSŰ MODERN CSALÁDI HÁZ ELADÓ 3 HÁLÓVAL ÉS GARÁZZSAL - MOGYORÓD

116 935 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 148m2
Építés éve: 2023
Telek terület: 1067m2 
Fűtési rendszer: Egyedi
Kilátás: Panorámás
Állapot: Új építésű

Galéria

Részletek

Újépítésű családi ház eladó EXTRA RÖVID HATÁRIDŐVEL a Dream House Ingatlaniroda kínálatában! 

ÖNÁLLÓ HÁZAT vásárolna családja számára? 
Szereti a MODERN és EGYEDI megoldásokat? 
Könnyen tervezhető és MEGBÍZHATÓ építkezési lehetőséget keres? 

6 HÓNAPOS HATÁRIDŐVEL vállaljuk minden álma megvalósítását! 

A telekről – Mogyoród K-i határában található, erdő melletti, örökpanorámás terület. 25%-os beépíthetőséggel rendelkezik, összközműves. 

A házról – A 148 m2-es alapterületű ingatlan 3 külön bejáratú hálószobát kínál a hatalmas nappalija mellett. Különálló konyhával rendelkezik, 2 db fürdőszobával és egy majd 20 m2-es garázzsal. A modern stílust tükröző épület minden XXI. századi követelménynek megfelel mind komfort, mind technológia szempontjából. 

A technológiáról – Az acélvázas könnyűszerkezetű házak a technológia legmodernebb eljárásával készülnek Magyarországon. Ez teszi lehetővé a GYORS, KÖLTSÉGHATÉKONY és PRECÍZ kivitelezést a MAGAS MINŐSÉG, FENNTARTHATÓSÁG és STABILITÁS megőrzése mellett. Környezet- és egészségtudatos anyagokat használ, az alacsony élőmunka igénynek hála rövid határidővel kivitelezhető, és emiatt lényegesen olcsóbb is! Kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkezik, hőhídmentes, könnyen bővíthető és időtálló építési mód. 

A KÍNÁLT HÁZTÍPUS VÁLTOZTATHATÓ, módosítható, egyéni igények elképzelések megvalósítása is lehetséges! Épületek választhatók 72-300 m2-es alapterülettel, mini-, 1-2 szintes kivitelben, garázzsal, vagy garázs nélkül, nappali + 1-4 hálós kivitelben.

Az ár tartalmazza: Alapozás / Szerkezet / Tető / Hőszigetelés / Beltéri homlokzatképzés / Hidegburkolat / Meleg burkolat / Belső ajtók / Hűtő-fűtő rendszer kiépítése (Padlófűtés) / Kábel TV és telefonhálózat / Elektromos szerelés, szerelvényezés / Smart Home rendszer kiépítése / Szaniterek stb.

A tájékoztatás nem teljeskörű! Részletes felvilágosításért, illetve személyre szabott ajánlatért keressen a hét bármely napján! 

Keresse kollégánkat    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home